Main Menu
Random Albums
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...
Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,виж това: [link]
Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.
Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak
Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres[link]
View all posts (668)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (24)
Extra Information
Share BGinUAE.com
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: BG Sunday School in Dubai :: Благотоворителност |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Храм-приютът на отец Иван | ||
|
Moderators: Ivo Datchev, Denise, roadrunner
|
| Author | Post | ||
| ehriz |
|
||
|
Дали сте чували за отец Иван от Нови Хан ( [link] )? Това ( [link] ) е репортаж за него. На този линк ( [link] ) има списък с нуждите им. Аз си пиша с авторката на този блог ( [link] ), която е публикувала тези две статии ( [link] [link] ) и ако желаете може да ми пишете на лични, за да ви свържа с нея.
От създателите на [link] е и този сайт, който помага на пораснали деца да получат лечение в чужбина: ![]() |
|||
| Back to top |
|
||
| Denise |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2
Joined: Wed May 30 2007, 07:33AMLocation: Dubai Posts: 220 Thanked 110 times in 85 posts |
здравейте, гледах репортаж за този дом, не знам как се справят, но такава човечност е рядкост. иска ми се да можем с нещо да помогнем от Дубай... ще поддържаме връзка. поздрави Дени |
||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
![]() Registered Member #581
Joined: Sun Jan 18 2009, 04:11PMLocation: Dubai Posts: 623 Thanked 114 times in 98 posts |
Някой да им има адрес за доставяне на пощенски пратки? ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. |
||
| Back to top |
|
||
| ehriz |
|
||
Milasimi wrote ... Някой да им има адрес за доставяне на пощенски пратки? Тук ( [link] ) намерих този адрес: България, Община Елин Пелин с. Нови хан 2110 ул. Търнава 21 А Иван Димитров Иванов Йеромонах Йоан /отец Иван/ Дом за сираци "Св.Николай" От създателите на [link] е и този сайт, който помага на пораснали деца да получат лечение в чужбина: ![]() |
|||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
![]() Registered Member #581
Joined: Sun Jan 18 2009, 04:11PMLocation: Dubai Posts: 623 Thanked 114 times in 98 posts |
Благодаря за информацията. Още две мои познати ще изпратят малко дрехи, доколкото разбирам, там има деца от всякакви възрасти и всичко ще е потребно... За съжаление българинът още е няма тая култура да праща пари. Но дори и това, което се намира из гардеробите и не е виждало светлина от месеци и от години, понякога може да се окаже необходимо някому... Мерси още веднъж. ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. |
||
| Back to top |
|
||