Main Menu
Random Images
Vienna II
Random Images - Full view
Pictures: 21
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

Alex
29 Jul : 23:44
nonkapo nqmah net nqkolko dni i ne sum vidql saob6tenieto. inu4e sum v Hashi,japanese restaurant. mn e dobre,samo deto sega e malko sprqlo 4akam vi

nvd
29 Jul : 12:24
zdr Mila S ... kak ste? ... kak q karame po4ivkata ?

Mila S
29 Jul : 11:22
Zdravei nvd

nvd
28 Jul : 09:51
zdr Mila s ... kak sme ? ...
kvo pravim? ..

Mila S
26 Jul : 10:39
Zdraveite ):
niakoi poznava li bulgari,koito zhiveiat vuv Fujairah?

BG Consulate in Dubai

Контакт

UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria

Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com

Welcome Guest
Username:

Password:

Remember me

[ ]
[ ]
[ ]
 Currently Online (36)
 Extra Information
Google AddSense
Share BGinUAE.com
Last 2 Forum Posts
Re: emirates
Та както ви обещах.... Вече мога да влизам в прифила си. Тои е изцяло променен и се казва Selected Candidates Portal, и целия [more...]
[Paul Mihaylov on 29 Jul : 23:19]

Работа по специалностите Интериор и графичен дизайн?
Здравайте,Някой може ли да ми даде информация, дали се търсят интериорни и графични дизайнери там, и добре ли [more...]
[mitoch on 29 Jul : 23:18]

Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
Author Post
pepi
Wed Mar 10 2010, 05:47PM
Registered Member #1192
Здравейте, казвам се Пепа от гр. Сливен.На 37 години съм. Работя от 17г. в болница като мед. лаборант, от които 12 съм старши мед. лаборант. Имам бакалавърска степен по Управление на здравни грижи. Тук животът е много тежък, голяма мизерия е и затова съм се ориентирала към намиране на работа в ОАЕ. Имам ли шансове да намеря нещо по специалността си и от чрез интернет и ако да бихте ли помогнали къде да търся? Ако не ще ме насочите ли в коя друга сфера да търся работа подходяща за жена в ОАЕ и що годе нормално платена? Благодаря Ви предварително за помощта. Чета форума отдавна и съм възхитена от отношението на българите в ОАЕ към другите начинаещи и незнаещи българи>
Back to top
AnGy
Wed Mar 10 2010, 06:52PM
Registered Member #1117
Пепи, виж линка полезни връзки там има онлайн трудови борси и агенций които може и да са ти полезни. Късмет!!!
Back to top
This post has been thanked 1 time
AnGy
Wed Mar 10 2010, 06:55PM
Registered Member #1117
Защо не опиташ някъде в Европа?
Back to top
pepi
Wed Mar 10 2010, 07:49PM
Registered Member #1192
Благодаря за съвета, ще ги разгледам.По въпроса за Европа имам много нагледни пример - там ни смятат за нискоквалифицирани болногледачи годни само за обслужване на стари хора и деца, при това ниско платени.
Back to top
Denise
Thu Mar 11 2010, 01:39PM

Registered Member #2
Пепа, арабски говориш ли? Мисля си, че ако искаш да си на висока позиция тук, по специалността си, арабски добре се котира. А иначе съветът ми е следният, сядаш и правиш интернет research на всички частни и държавни болници, на теория всяка би трябвало да има website i email address за контакт, написваш имейл със CVto, и го пращаш. Трудовите борси или така наречените Recruitment agencies не знам дали биха били много ефективни в намирането на работа в твоят сектор. Пробвай и този вариант.
успех
Дени
Back to top
pepi
Thu Mar 11 2010, 02:14PM
Registered Member #1192
Благодаря Дени, вчера писах на една он лайн агенция и днес ми се обадиха по мобилния, разпитаха ме и казаха че ще пратят CV-то ми на американска болница в Дубай, но ако преценят че отговарям на изискванията трчбвало да отида там за някакви изпити и при одобрение ще започна работа, само дето не разбрах за чия сметка ще е това пътуване, защото ако е за моя ще е трудно да си го позволя със заплатата, която получавам.
Знаете ли каква е практиката?
А за research -a благодаря за съвета, започвам веднага.
Back to top
ina
Fri Mar 12 2010, 06:19PM
Registered Member #251
Пепи, началото е много обнадеждаващо при теб. Но в никой случай не се съгласявай да идваш за някакви си тестове на твои разноски. Първо звучи несериозно да те подлагат на тестове - ти си квалифициран специалист с диплома и дългогодишен стаж, нали? Да ти изискат копие от дипломата и др. квалификации, и референции от предишни работодатели и т.н. ми се струва резонно, но ако ще те подлагат на вътрешни тестове, следва да са готови да поемат всичките ти разходи по идване тук. Иначе бих си помислила, че или работодателя е cheap или агенцията няма нужните пълномощия, за да направи подбора, и изнудва хората да дойдат на място, пък ако наемат някой от нейните кандидати добре дошло -ще прибере комисион.
Back to top
pepi
Sat Mar 13 2010, 11:45AM
Registered Member #1192
Благодаря Ина, за пореден път се убеждавам че Вие българите в Дубай сте "особена порода ". Казвам това с най-добри и топли чувства. Срещам от Вас, а и както чета не само аз толкова разбиране и помощ, както от никой българин живеещ в България. Не знам на какво се дължи Вашата ангажираност и готовност да помогнете със съвет или информация / най - вероятно на това че сте се откъснали от нашата действителност /, но най - искрено Ви благодаря и се радвам че българите можем да бъдем задружни и отзивчиви към проблемите на другите.
Back to top
ina
Sat Mar 13 2010, 09:57PM
Registered Member #251
Пепи, благодаря за милите думи.
Добри хора има навсякъде. Както и не толкова добронамерени... Наистина този форум е едно чудесно място, където енергията е предимно положителна, и хората изпитват удоволствие да си помогнат с каквото могат. Което е едно добро начало. Най ме радва че е "заразно" -имам усещането че почти всеки, който влезе тук, попива духа на доброжелателност.
А обективната действителност (тук или другаде) едва ли за всички е само розова. Най-лесно е да сме фиксирани върху собствените си проблеми, но пък много по-хубаво е да ги забравим за малко и да се порадваме на възможността да помогнем на някой. Но да не разводнявам повече темата ти с лирични отклонения Чакаме да споделиш как се развиват нещата
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF